Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY ON A WEDNESDAY

Hej på er! Snart är det påskdags, wohoo! Vi åker ner till lilla mamsen i Båstad imorgon och det ska bli så mysigt. Jag har sovit så himla dåligt i över en vecka så går runt och känner mig lite bakfull hela tiden…ska sova mig igenom påsken haha. Nu ska jag snart springa iväg och träffa min nya redovisningsfirma och sen måste jag gå förbi Scandinavian Photo och lämna in mitt objektiv – det går helt plötsligt inte att använda. Så kan inte ta några bilder på mitt ansikte och makeup då mitt inzoomade objektiv inte riktigt fungerar för det. Hoppas på att de kan fixa det direkt så jag kan ta lite bilder i påsk! Sen ska jag till Bangerhead och låta Gabbi strö lite kärlek över mitt hår. Hörs snart! Puss <3

Hello! Soon it’s Easter time, woho! We are visiting my mom in Båstad tomorrow and it’s going to be so cozy. I have been sleeping so bad for over a week now and I’m feeling a bit hungover all the time… going to sleep my way through Easter haha. Now I will soon run off for a meeting with my new accounting firm and then I have to go to Scandinavian Photo and repair my camera lens – it’s suddenly stopped working. So I can’t take pictures of my face and my makeup because my zoomed in lens doesn’t work for that kind of shots. Hope they can fix it right away so I can take some pictures this Easter! I’m also going to Bangerhead Studios and let Gabbi sprinkle a little love over my hair. Talk to you soon! xo <3

IMG_7309

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind