Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKIN REPAIR

Jag skrev ju för inte så länge sen om min hy och att den krånglar lite emellanåt. I samband med att jag blev sjuk för någon månad sen så koasade min hud totalt. Att jag sedan gjorde en kemisk peeling i samband med detta gjorde det inte bättre då jag fick ännu en utrensing av huden. Ungefär i det här skedet så började jag äta Skin Repairs kosttillskott för att testa om det kanske kunde fungera. Jag är ju en förespråkare för att man måste ta hand om insidan om man vill se bra ut på utsidan. Om inte insidan mår bra spelar det (i de flesta fall) ingen roll vad man gör på utsidan. Det är ju svårt att till 100% säga om en produkt fungerar då det ofta är många andra faktorer som spelar in, så jag ser alltid till att testa i minst 2-3 veckor för att kunna ge ett rättvist utlåtande. Skin Repair innehåller bland annat kollagen(ett protein som utgör stödtrukturen i huden), zink(som många svenskar har brist av och är viktig för cellförnyelse och sårläkning – zink påverkar även hormonbalansen som reglerar talgkörtlarnas produktion av fett, vilket gör det jättebra mot t.ex acne och eksem), A-vitamin(stärker huden och är också bra mot acne), C-vitamin(en stark antioxidant som behövs för bildandet av kollagen), granatäpple och tomatextrakt – som alla tillsammans bidrar till en hälsosam hudkvalitet. Det blev en lång förklaring av ingredienserna haha men det är viktigt att veta vad och varför man stoppar i sig något. Min hud har i alla fall börjat återfå sin naturliga balans och även fast jag inte till 100% kan säga om det är tabletterna som hjälpt den på traven så tänker jag fortsätta äta dem – min hy har ju blivit så mycket bättre! Om ni också skulle vilja prova kan ni köpa ert första paket till -40% rabatt d.v.s 149kr(ord. 249kr), om ni klickar er in här!

IMG_7229IMG_7228 IMG_7226*Inlägget är producerat i samarbete med Skin Repair. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna eller företaget, då de är och alltid kommer förbli ärliga och personliga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  Är det värt att försöka sig på dessa? Något du fortfarande använder dig av? 🙂

  Återkom gärna – det är kris… Haha

  Emmie 2016-11-07 21:49:48
  Svara
  • Svar på Emmies kommentar.

   Hej Emmie, just då kändes det som att det fungerade! Jag använder dom inte idag – tar MSM, probiotika, magnesium och zink och ser till att äta hälsosamt och basiskt. Det är det som funkat bäst för mig långsiktigt. Men det är ju så mycket annat som påverkar huden så som hormoner, stress, väder etc. Nu vet jag inte på vilket sätt det är kris för dig och det kan absolut vara ett bra tillskott att testa då det innehåller en massa bra saker för huden – men man ska veta att det inte är någon quick fix utan att det tar några veckor:) kram <3

   Susanne Barnekow 2016-11-08 11:08:28
   Svara
 • Hej Petra! Vad gullig du är:) Den är dock väldigt upp och ner tyvärr. Jag känner verkligen igen mig i ditt problem! Har arbetat mig igenom ett stort antal foundations och primers och hittills har jag bara hittat en primer som jag tycker funkar och inte bara adderar ännu ett lager till basen. Du kan läsa om primerprodukten här: http://susannebarnekow.se/2016/03/smoothing-primer/ . Den är framför allt bra om du bli glansig under dagen och lägg den bara på de partierna. Det låter verkigen som att vi har väldigt lika hy – puder har aldrig fungerat på mig heller, ser bara onaturligt och kakigt ut! Jag är ju ett stoort fan av mineralfoundation i puderform – det går så snabbt att applicera och blir alltid jämnt. man kan även lätt reglera hur pass mycket täckning man vill ha. Mina favoriter kommer från Bare Minerals(original) och Youngblood. Tänk bara på att din dagkräm har sjunkit in i huden innan du applicerar, annars kan det lätt kladda ihop sig – tycker jag i alla fall. Sen avslutar jag alltid med en fuktspray för att få den att sätta sig och bli ett med huden. Det är i alla fall det som funkat bäst på mig men det är sååå svårt att säga vad just din hy passar bäst i. Börja med att gå in och testa på Kicks så du får rätt nyans och får en känsla för det. Hoppas att det kan hjälpa dig lite i alla fall:) Glad Påsk!!! Kram S

  Susanne Barnekow 2016-03-26 10:31:27
  Svara
 • Hej Susanne,
  Din hy ser helt fantastisk ut!

  Jag undrar om du har något bra tips på foundation/ bb creme/ cc creme/ primer etc som du tycker är bra och inte gör så att porerna ser större ut än vad de egentligen är? Jag har provat så många olika foundations och de flesta gör att mina porer (som inte är så stora) ser mycket större ut.. Min hy är lite allt möjligt, fet t-zone med torra partier här och där. Puder verkar inte funka alls då jag får fler linjer/ rynkor än vad jag har…

  Tack på förhand!
  Petra

  Petra 2016-03-22 16:11:39
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind