Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STROBING CREAMS

Ett litet tips om man vill skapa extra glow är att addera lystergivande krämer till sin bas. Det ger ett väldigt naturligt resultat – framför allt om du använder en flytande basprodukt – men är även snygg att använda för sig själv. Här har ni två olika varianter: MAC Strobing Cream är en riktig klassiker som är en storfavorit bland makeup artister världen över. Den ger ett väldigt subtilt resultat och är även en riktig energikick för huden – den innehåller nämligen en massa vitaminer och antixoidanter. Använd den under eller i din foundation, eller som en highligher på partier du vill framhäva. Strobing Cream kostar 340kr och finns bland annat att köpa här. Radiance Cream från & Other Stories är mer en ren makeupprodukt, men den är faktiskt berikad med vitamin E! Den är lite mer koncentrerad och ger något mer effekt. Du använder den på samma sätt som Strobing Cream men kanske inte bara för sig själv under basen då den i såna fall borde blandas i din vanliga ansiktskräm. Radiance Cream finns i två olika nyanser, kostar 230 kr och finns att köpa här. På bilderna är Strobing Cream applicerad till vänster och Radiance Cream till höger.

A little tip if you want to create extra glow is to add highlighter creams to your base. It gives a very natural result – especially if you use a liquid foundation product – but is also great to use by itself. Here you have two different versions: MAC Strobing Cream is a true classic which is a favorite among makeup artists worldwide. It gives a very subtle look and is also a real boost for the skin – it’s packed with loads of vitamins and antioxidants. Use it under or mix it in your foundation, or as a highlighter on top or under makeup. Radiance Cream from & Other Stories is more a of a makeup product, but it’s actually enriched with vitamin E! It’s a bit more concentrated in texture and gives a slightly more visual result. You use it the same way as Strobing Cream but perhaps not only by itself instead of a facial cream, it should rather be mixed into your regular moisturizer. Radiance Cream is available in two different shades. In the pictures the Strobing Cream is applied to the left and Radiance Cream to the right.

IMG_7096 IMG_7093 IMG_7094

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind