Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BILLION DOLLAR BROWS

Billion Dollar Brow är ett realtivt nytt varumärke i Sverige och deras sortiment är helt och hållet dedikerat till ögonbryn. Det gillar vi ju! Jag har testat några av produkterna nedan. En Brow Boost Primer & Conditioner – som man applicerar och låter sjunka in före makeup. Den ska även ge näring till brynen och göra att de växer bättre. Jag trodde det skulle kladda lite men den sjönk faktiskt snabbt in i huden. Två olika penslar – båda i hög kvalitet. Smudge Brushen använde jag när jag jämnade till highlighterpennan som jag lade under brynet. Som ni ser är det en duo-penna som är en concealer i ena änden och en highlighter i andra. Det enda som skiljer dem åt är egentligen nyanserna och jag föredrar personligen något med lite skimmer i – men annars gjorde den sitt jobb! Och sist ögonbrynsskuggan i nyansen Taupe. Jag gillade verkligen färgen men hade lite svårt att få den att fästa. Fick applicera riktigt mycket för att det inte skulle bli fläckigt. Favoriterna var borstarna, som var superbra, och Brow Boostern.

Billion Dollar Brow is a relatively new brand in Sweden, and their range is fully dedicated to the eyebrows. I have tested some of the products below. A Brow Boost Primer & Conditioner – which you apply before adding makeup. Except for priming your brows it also nourish them and make them grow better. I thought it would be a bit messy but it actually absorbed quickly into the skin. Two different brushes – both of which were of high quality. I used the Smudge Brush when I evened out the highlighter pencil which I applied under the brows. As you can see, it’s a duo pen that is a concealer at one end and a highlighter in the other. The only thing that separates them is really the shades and personally I prefer something with a bit of shimmer in it, but otherwise it worked fine! And last, an eyebrow shadow in the shade taupe. I really liked the color but had a bit difficult to make it stick. I had to apply a lot for it not to look uneven. The favorites were the brushes, which was really nice, and the Brow Booster.

IMG_7238IMG_7236IMG_7239 IMG_7237 IMG_7242 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind