Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKIN

Det är otroligt vad huden gör mycket för att jag ska känna mig fin. Jag är ju verkligen jättenoga med min hud men det är långt ifrån alltid den är balanserad och jag får lätt orenheter och finnar. Den påverkas väldigt mycket av vad jag stoppar i mig men även hormonella rubbningar och stress vilka är faktorer som är svårare att påverka. Som ni vet så har jag gjort hudföryngrande IPL behandlingar tidigare – som jag verkligen gillar – men nu har jag testat att göra tre kemiska peelingar hos Tifony på Bangerhead Studios. De första två kommer från märket Dermaceutic vilka jag upplevde något starkare än den jag fick igår från Dermalogica. Efter första behandlingen fick jag en rejäl utrensning som var ganska jobbig men nu har min hy börjat lägga sig och känns lugn igen. Jag tror min favorit var Dermalogicas peel som jag upplevde något mildare och gav en fin uppstraming och lyster! Jag kan verkligen rekommendera att gå till Tifony om du vill göra en hudbehandling – hon är verkligen jätteduktig och supergullig!

It’s unbelievable what a difference good skin makes. I’m really neat about my skin but I still easily get impurities and pimples. It’s very much affected by what I eat, but also hormonal imbalance and stress which are factors more difficult to control. As you know, I have done IPL skin rejuvenation treatments before – which I really like – but now I have tried three chemical peels at Bangerhead Studios. The first two came from the brand Dermaceutic which I experienced as a bit stronger than the one I did yesterday from Dermalogica. After the first treatment, my skin reacted quite a bit but now it’s starting to feel nice and calm. I think my favorite peel was the one from Dermalogica which gave a tightening and glowing effect! I really recommend a visit to Tifony if you want to do a skin treatment – she’s really professional and super cute!

sun2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind