TOUGH VIKING

Ja det här trodde jag aldrig att jag skulle behöva berätta om haha. Jag ska vara med i Tough Viking – ja ni hörde rätt. Känns lite overkligt just nu men det ska så klart bli superkul! Det som känns bra är att vi är ett starkt team som gör det ihop! Fem tjejer från Plaza Kvinna, tillsammans med fyra PTs från SATS, bildar årets SATS-lag i loppet som går av stapeln den 14 maj. Jag börjar min anpassade träning den här veckan och känner på mig att det kommer bli tufft! Ni kommer givetvis på följa med på min resa, både här och på Instagram.

I never thought I would have to tell you this haha. I’ll be attending Tough Viking this spring yes you heard me right. Feels a bit unreal right now but I think it’s going to be so much fun! It feels good that we are a strong team that will be doing it together! Five girls from Plaza Kvinna, together with four PTs from SATS, will create this year SATS team in the race, which will take place May 14. I start my costumed training this week and have a feeling that it will be tough! You will of course follow me on my journey, both here and on Instagram.

maxresdefault MG_82781 tough_viking_2015_reebok

*Inlägget är producerat i samarbete med Sats. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna eller företaget, då de är och alltid kommer förbli personliga och ärliga.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • […] så ska jag ju springa Tough Viking tillsammans med SATS och Plaza Kvinna, ni kan läsa mer om det här.  Passen med min PT på SATS är verkligen supertuffa och här kan ni se några av övningarna vi […]

    TOUGH - Susanne Barnekow 2016-03-31 16:52:47 http://susannebarnekow.se/2016/03/tough/
    Svara
  • Hej Annika! Det ska bli så spännande och jag ska snart springa iväg på mitt första träningspass – HJÄLP – haha! Wow men det är ju superskönt att höra att man kanske blir lite extra tagad när det väl är igång – du får hejja på mig hemifrån när jag kör:) Kram <3

    Susanne Barnekow 2016-03-15 10:33:27
    Svara
  • Grymt! Vad kul!
    Jag körde Tjurruset (fick en anmälan i 40-årspresent) i höstas. Trodde inte jag skulle greja det pga min rädsla för vatten, men jodå, jag hoppade i dyngan och simmade i en sörja som luktade..ptja..bajs helt enkelt och kämpade flera kilometer i kärren.
    Tough Viking är jag för svag för.

    Annika 2016-03-14 14:24:57
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!