Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRENCH MANICURE

Jag har hittat ett riktigt bra kit om man vill skapa hållbara snygga naglar på hemmaplan. Det här ett kit med gel-lack som hårdnar när man använder UV lampa. Jag tycker att det är så jäkla kul att pilla med och resultatet blir riktigt glansigt och fint och håller ungefär i 10 dagar. Sen drar man bara av det, hur smart?! UV lampan är så himla smidig för att man bara trycker in en knapp och sen slutar den av sig själv när det är färdigt. Det här är perfekt för mig som har svaga naglar och behöver en förstärkning men som tycker det är jobbigt att kontinuerligt behöva gå till salong. I det här kitet känns det som att alla produkter håller en hög kvalitet och även fast det kostar hela 1295 kr så blir det ju mer ekonomiskt i längden om man kan hoppa över sina salongbesök. Det heter Striplac French och kommer från Alessandro och man kan köpa det på Kicks.

 
 I have found a really good kit if you want to create long lasting, pretty nails at home! This kit contains a gel polish which hardens when using a UV lamp. I think it’s so much fun to fiddle with and the result is really shiny and last about 10 days. When you want to change the color, you simply strip it off, how smart ?! The UV lamp is so easy to use because you just press a button and then it stops by itself when it’s finished. This is perfect for me who have weak nails and need strengthening but find it a hassle to constantly having to go to the salon. I consider that all products are of high quality in this kit and even though it costs as much as 1295sek it will be more economical in the long run if you can skip you visits to the salon. It’s called Striplack French and comes from Alessandro. 

IMG_7080IMG_7109IMG_7082IMG_7107

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind