Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VETZOO

Jag fattar inte hur jag orkade köpa mat till Casper innan jag började handla på Vetzoo…jag fick köpa mindre påsar eller ta en taxi från hundbutiken. Jättejobbigt ju! Nu har jag i alla fall varit en trogen kund där under nästan tre års tid. Jag köper all hundmat men även kosttillskott och godis och sen levereras det precis utanför dörren utan att jag behöver vara hemma. Det som är en extra fördel med att handla där är att man kan ställa frågor direkt till kunniga veterinärer och även köpa veterinärfoder. Jag hade till exempel lite funderingar kring vilket tillskott jag skulle ge min gamle man här hemma och fick jättebra vägledning. Så nu får han seniorfoder från James Wellbelowed, Fish & Rice och Glykoflex III  – som är ett kosttillskott för äldre hundar och som Casper faktiskt tycker är mumsigt. Jag brukar passa på att köpa minst en stor säck, då det är mer ekonomiskt, och man får fri frakt när man handlar för över 500kr. Här(klick!) kan du gå in och kika på deras webshop och utöver det hundrelaterade sortimentet finns även produkter för katt, kanin och gnagare!

IMG_7028IMG_7022 IMG_7026IMG_7029 IMG_7027

*Inlägget är producerat i samarbete med Vetzoo.se. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna eller företaget, då de är och alltid kommer förbli personliga och ärliga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Det ska jag göra! Vet inte var jag ska börja och sluta bara – älskar den där hunden mer än något annat:) Kram <3

    Susanne Barnekow 2016-03-18 17:47:36
    Svara
  • Vore kul om du skrev ett inlägg om din hund Casper : D !

    Sofia 2016-03-15 22:46:00
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind