Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TGIS

Aaah så härligt att vakna av att solen skiner in i sovrummet. Idag var det skönt i alla fall, ibland vill man ju bara att det ska vara mörkt så man kan sova hur länge som helst haha. Idag ska jag mysjobba och gå en promenad och ikväll ska jag ut på tjejmiddag – tjohoo!

So lovely to wake up to the sun shining into the bedroom. At least it was appreciated today, sometimes you just want it to be dark so you could sleep forever haha. Today I‘m working an going for a power walk and tonight I’m having dinner with the girls- tjohoo!

IMG_6720 kopiaIMG_6708 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!