Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW LASHES

Tidigare i veckan var jag på Bangerhead Studios och bättrade på mina fransar hos Tifony- man ska inte börja med sånt här, då kan man inte sluta haha. Men det är ju så fint och så himla skönt att slippa använda mascara när man vill känna sig fin. Älskar att de är längre längst ut så att man upplever att mitt öga blir längre och kattigare.

Earlier this week, I was at Bangerhead Studios and Tifony added some new lashes you shouldn’t start with this stuff, it’s so nice that you can’t stop haha. Love that they are longer in the outer edges which makes my eyes look longer and cattier.

IMG_7103IMG_7106IMG_7102

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!