Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FREE YOGA TIME

Hur härlig var den här inbjudan från Vitamin Well då? På ettiketten! Som ni vet älskar jag ju deras nya dryck ”Free”och yoga är ju något jag önskar att jag gjorde oftare. Imorse ringde klockan 06.30 och kl 07.00 var jag på plats på Yogayama. Det var ett riktigt avslappnade och skönt pass som utfördes på min vän Anjas fina yogamattor som heter Grounded Factory. Sen fick man så klart dricka en massa smaskig Freedryck också. Älskar alla smaker men jag tror att min favorit just nu är Free Mind med äppelsmak. Den blå som heter Ride är koffein i så om man vill ha en liten energikick är det den man ska dricka! Free är helt sockerfri, fri från konserveringsmedel och svagt koslyrad – vilket gör den så läskande god!

How nice was this invitation from Vitamin Well? Printed on the label! As you know, I love the their new drink ”Free” and yoga is something I wish I did more often. This morning my alarm went off at 6:30 and at 07:00 I was on site at Yogayama. It was a really relaxing and wonderful yoga session which we performed on top of my friend Anja’s pretty yoga mats called Grounded Factory. Then we also got to drink lots of Vitamin Well Free of course. Love all the flavors but I think my favorite one right now is Free Mind which is apple flavored. The blue one called Ride contains caffeine so if you want an energy boost – that’s the one to drink! Free is completely free of sugar and preservatives and is slightly carbonated – which makes is so refreshing!

 

IMG_6828 IMG_6829 IMG_7043 IMG_7047 IMG_7048 IMG_7050IMG_7046

*Inlägget är producerat i samarbete med Vitamin Well. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna eller företaget, då de är och alltid kommer förbli personliga och ärliga.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind