Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STRESSSSSS

Aaah jag får inte ihop mitt schema! Det är så jäkla mycket jobb! ANDAS. Väldigt kul också så klart:) Jag sitter på redaktionen halva dagen idag för att jag fick in annat jobb i veckan som krånglade till det men jag ska försöka hinna med att sätta ihop några nya inlägg till er i eftermiddag! Puss så länge

Aaah, my schedule is crazy right now! So much work! BREATHE. Of course it’s so much fun at the same:) This morning I’m working at Plaza Kvinna but I’ll try to find time to put together some new posts for you guys this afternoon! See ya later alligator

IMG_6998 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!