Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CLEAR EYES

För er som alltid passat på att köpa Clear Eyes när ni varit utomlands kan nu skippa det och göra det i Sverige istället! Anledningen till att det inte funnits här är tydligen för att ingen tidigare ansökt till Läkemedelsverket om att få sälja det. De är i alla fall en härlig räddning för röda och irriterade ögon! Cleari säljs på Apoteket Hjärtat och Apoteket AB och kostar 129 kr.

For those of you Swedes who always take the opportunity to buy Clear Eyes when you‘re abroad, can now skip it and buy them in Sweden instead! The reason it has not been sold here earlier, is apparently that no one had applied to get the permission to sell it. In any case they are a great salvation for red and irritated eyes! Cleari is sold in the pharmacies Apoteket Hjärtat and Apoteket AB and costs 129 SEK.

IMG_7041

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag skulle hellre rekommendera http://cleareyeskungen.com/ , snabba och billigare och dessutom orginala!

  Lukas 2016-10-12 11:22:03
  Svara
 • Hej,

  varför inte bara köpa originala från http://www.cleareyeskungen.com ?

  Cleari är ju en parallellimport, som definitivt inte funkar lika bra!

  Kalle Anka 2016-04-01 10:35:07 http://www.cleareyeskungen.com/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!