Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

M.U.S SMOOTHING PRIMER

Jag har hittat en primerprodukt som jag verkligen gillar! Jag trodde först att det var ett HD puder (som man brukar lägga ovanpå sin makeup för att få ett jämnare och mer matt resultat) men man lägger det som första steg innan man appplicerar sin bas. Till skillnad från många flytande primers som jag tycker kan lägga sig som en lite för tjock hinna och blanda upp sig med basen på ett fult sätt, så är det här ett ultratunt puder som stannar där man lagt det. Perfekt att applicera på de ställen som du kanske blir lite glansig på under dagen och jag tycker att basen sitter betydligt bättre på mig! Det kommer från Make Up Store och kostar 425 kr men är väldigt drygt så det är en bra investering.

I have found a primer product which I really like! I first thought it was a HD powder( which you usually put on top of your makeup to get a smoother and more matte finish) but you apply it as a first step before your foundation. Unlike many liquid primers which in my opinion can get a little bit too thick and have a tendency to mix with the base in an unflattering way, this is a ultra-thin powder which stays in place. Perfect to apply to the places you might get a little shiny during the day and I think that the base lasts significantly longer on me! It comes from Make Up Store and costs 425 SEK but it lasts forever so it’s a good investment.
IMG_6990

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • […] det är en makalöst bra produkt för att få en jämnare finish på basen(ni kan läsa mer om den här(klick!) – sedan använde jag min mineralfoundation från Idun Minerals i nyansen Freja. Under ögonen […]

  CLOSE UP – BYOU 2016-09-10 10:17:44 http://byou.se/close-up/
  Svara
 • […] det är en makalöst bra produkt för att få en jämnare finish på basen(ni kan läsa mer om den här(klick!) – sedan använde jag min mineralfoundation från Idun Minerals i nyansen Freja. Under ögonen […]

  CLOSE UP - Susanne Barnekow 2016-09-10 10:07:51 http://susannebarnekow.se/2016/09/close-up/
  Svara
 • Så förvirrad, glömde skriva det. Den kommer från Make Up Store och heter Smoothing Primer:) kram

  Susanne Barnekow 2016-03-08 12:05:39
  Svara
 • Vad heter primern?

  Annelie Westerlund 2016-03-08 11:54:36
  Svara
 • Vilket märke?:)

  Louise 2016-03-08 11:35:11
  Svara
 • Make up Store ser det ut som?

  Annika 2016-03-08 11:07:04
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind