Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ABOUT BIONIC

Som ni kanske märkt så tränar jag fortfarande på Bionic. Det funkar verkligen superbra för mig och jag känner att jag bygger muskler, framför allt på rumpan och magen men generellt så känner jag mig fastare i hela kroppen och jag tycker att mina lår känns mindre gropiga(tacksam effekt haha). Jag kör nu en dag i veckan och kombinerar det med annan träning som yoga, box och kondition. Jag mår verkligen superbra av det och kommer öka upp till 2ggr/vecka en tid innan sommaren när jag vill vara extra tonad:) Ni kan läsa två tidigare inlägg här och här.

As you might have noticed I still do my Bionic training. For me this kind of training is working really good! I do build muscles, especially on the butt and tummy and generally I feel firmer throughout the body, and I think my thighs feel less bumpy(a really nice extra effect haha). Now I’m combining it with yoga, box and cardio. I truly makes me feel great and my plan is to increase it to 2times/week before summer when I want to look extra toned:) You can read a previous post here and here

IMG_4667

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind