Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY BOX

Hej på er! Hoppas ni har en fin söndag. Jag glömde berätta att jag var och besökte de urgulliga systrarna på Beauty Box i förra veckan. Jag gjorde en hudföryngrande IPL behandling(som jag älskar) och utöver att vi gjorde i ansiktet så har vi påbörjat en behandling på dekolletaget. Det är ett område som man lätt glömmer bort att ta hand om och jag märker nu att huden blivit trött, den största boven till det är nog misshandeln i form av otaliga solbrännor genom åren. Det ska bli spännande att se om det blir någon skillnad då jag inte gjort någon behandling där tidigare. Jag håller er uppdaterade:)
Om ni vill läsa mer om en av mina favoritbehandlingar -IPL – kan ni kika på ett tidigare inlägg här. Puss och kram på er!

Hi guys! I have forgot to tell you that I visited the adorable sisters at Beauty Box last week. I did an anti-age IPL laser treatment(which I love) and this time we also did it on my decolletage. It’s really an area that you easily forget about and I’m noticing that it’s starting to look tired – probably because of it being mistreated with numerous sunburns over the years. I’m exited to see the difference and the results should be obvious regarding that I haven’t done any treatment prior to this one. I will keep you updated!:) If you would like to read more about one of my favorite treatments – IPL – you can find more information in a previous post, here. xoxo

IMG_4261

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind