Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY

Hej på er! Jäklar vad aktiva vi var igår, trots att jag var lite trött från i torsdags. Vi tog en lång promenad till Chelsea och åt frukost på ett jättesoft frukostställe som heter Le Pain Quotidien, som hade en urmånga smaskiga organiska rätter. Sen gick vi och kikade i butiker(köpte två par skor), åt sushi på Selfridges och köpte en massa cupcakes. Middag åt vi på Big Easy som är en riktigt härlig restaurang i Chelsea, ska visa fler bilder därifrån senare. Nu ska vi ta en promenad i Hyde Park och hitta nåt mysigt ställe att äta frukost på. Ses sen!

Hello! We had such an active day yesterday, although I was a little tired from Thursday night. We took a long walk to Chelsea and had breakfast at a place called Le Pain Quotidien, which had a lots of yummy organic dishes. Then we went shopping (bought two pairs of shoes), ate sushi at Selfridges and bought a bunch of cupcakes. We had dinner at a place called Big Easy which is a super soft restaurant in Chelsea, I will show you more pictures from there later on. Now we are about to take a walk in Hyde Park and find a cozy place to have breakfast at. See you later!
IMG_6863 kopiaIMG_6907IMG_6906IMG_6908IMG_6916IMG_6876IMG_6869IMG_6877IMG_6915

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind