Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MILANI

Jag testade några produkter från sminkmärket Milani Cosmetics som nyligen lanserats i Sverige. Det blev en bronzig makeup med guldig ögonskugga, solpuder och blush på kinderna. Den ljusa skuggan använde jag som highlighter. Jag gillar produkterna som var väldigt högpigmenterade och härliga att applicera. Ett stort plus är att det är certifierat av PETA och är 100% Cruelty Free, vilket innebär att inga produkter är testade på djur. Glosset jag använt kommer inte därifrån utan från Clinique. Det är bra priser och man kan bland annat köpa det på Nordicfeel.

I tested a few products from the makeup brand Milani Cosmetics which recently launched in Sweden. I did a bronzed make-up with golden eyeshadow, bronzer and blush on the cheeks. The bright eye shadow I used as a highlighter. I really  like the products which are highly pigmented, and delightful to apply. A huge plus is that it is certified by PETA and is 100% Cruelty Free, which means that none of the products are tested on animals. The gloss I used are from Clinique. It’s well priced and you can but it at Nordicfeel.

IMG_67698IMG_6766IMG_6771IMG_6765IMG_6776IMG_6772

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind