SKINCARE FAVVS

Jag är ju väldigt noga med min hud och det finns några några saker jag aldrig kompromissar med. Jag tvättar ALLTID bort sminket på kvällen. Jag använder ALLTID rena händer, handdukar och verktyg i mitt ansikte(tänker även på att kuddfodral och annat som jag har mot ansiktet alltid ska vara rent). Vikten av serum – det är det som gör den faktiska skillnaden då det går ner och verkar i de djupare hudlagren. Solskydd – alltid minst solkydd 30 i ansiktet! Exfoliering – min hud får lätt orenheter vilket gör att det är extra viktigt för mig att exfoliera ofta(få bort den döda huden och andra orenheter som kan klogga igen porerna). Och sen återfuktning för att få en balanserad hud med lyster! Jag har valt ut tre hudvårdsprodukter från Bangerheads sortiment som jag tycker väldigt mycket om! Fram till den 10/3 så har de nämligen -20% på hela sitt hudvårdssortiment så passa på bunkra upp med dina favoriter!

DERMALOGICA DAILY MICROFOLIANT
Namnet skvallrar ju om att det är en exfolieringsprodukt som kan avändas varje dag. Jag har den i duschen då det är ett pulver som man löser upp i vatten och sedan masserar under ca 1 min. Ansiktet ska vara rent och fuktigt när du applicerar så det är därför duschen är perfekt! Den är skonsam och ”skrapar” inte upp huden utan slipar den på ett väldigts skonsamt sätt. Efter jag använt den känns min hud ren, klar och med massa ny lyster. Den motverkar öven ojämn pigmentering och fungerar för alla hudtyper. Den här kommer för alltid ha en plats i mitt badrumsskåp! Kan just nu köpas på Bangerhead här(klick!) för 488kr (ord. pris 610kr). Att tillägga så räcker en burk vääldigt länge.

SENSAI CELLULAR PERFORMANCE HYDRACHANGE MIST
Ni som har följt min blogg vet ju att jag älskar ansiktssprayer! Jag använder det säkert 20 gånger om dagen. Min hy blir lätt torr och utöver att det är en underbar återfuktare så tycker jag att det gör att basen sätter sig och får en fin lyster. Den här härliga misten från Sensai är en riktig fuktbomb! Den ger en lätt finfördelad spray av hyaluronsyra och vatten som ger huden en rejäl återfuktningsboost. Jag använder den både innan jag sminkat mig och ovanpå när som helst under dagen! Kostar just nu 503kr(ord.pris 629kr) och kan köpas här(klick!). Om man vill ha ett alternativ som är snällare mot plånboken är den här(klick!) från LCC också superhärlig!

DERMACEUTIC C25 CREAM
Den här dagcremen är verkligen superhärlig! Den innehåller bland annat en massa C-vitamin (som är väldigt bra för huden) och därmed en massa antioxidanter som motverkar fria radikaler och håller ålderstecken i schack. Den är även väldigt bra mot pigmenteringar och ger huden en härlig lyster! Jag gillar verkligen varumärket Dermaceutic som är framtaget från hudläkarnas behov av hudvårdsprodukter och är utvecklat av ett team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger. Det känns väldigt tryggt! C25 Cream kostar just nu 516kr(ord. pris 645kr) och finns att köpa här(klick!).

IMG_6794 IMG_6796 IMG_6791

*I SAMARBETE MED BANGERHEAD

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!