Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FAUX BOB

Jag är ju inte så duktig på hår men ibland tycker jag att det är kul att sätta upp det på olika sätt(så länge det är enkelt haha). Om man vill ha page för en dag så finns det lite olika vägar att gå men jag brukar göra på ett sätt som är superenkelt. Man behöver bara ett hårband. Sen tar du dina längder och viker in och fäster under hårbandet. Man får pilla lite så man får rätt på allt hår men jag tycker att det sitter väldigt bra. Och om det skulle trilla ner någon slinga är det väldigt lätt att peta in den igen. Bara ett liiitet tips:)

I’m not so good at hair but sometimes I think it‘s fun to put my hair up in different ways (as long as it is simple haha). If you want a faux bob for a day, there are some different ways to do it, but I usually do in a way which is super easy. You just needs a hair band! Then you take your lengths and fold them in under the headband. Sometimes you need to fiddle a bit to get all the hair right but I think it stays in place. And if a strand of hair would fall down it’s very easy to poke it back in. Just a tiny little tip🙂

IMG_6777IMG_6780IMG_6781IMG_6778 IMG_6782

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind