Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LEGS

I fredags var jag och besökte Stureplanskliniken där gjorde jag min andra behandling med att ta bort kärl på benen! Jag har haft problem med det ända sedan jag var i övre tonåren och det är faktiskt relativt enkelt att ta bort och förbättra. Ni kan läsa lite mer ingående om hur det fungerar här. Själva behandlingen är faktiskt relativt smärtfri och nu efteråt har jag bara små blåmärken. De kärl som vi tog hand om förra gången är nu nästan helt borta men de som var lite större syns fortfarande lite grann men de kommer försvinna helt. Så jäkla värt det! Jag är så glad att behandligen fungerade så bra och kommer fortsätta ta bort det sista. Om ni är sugna på att få snygga sommarben så är det bra att göra behandlingen i tid så att det hinner läka och just nu får mina läsare 500kr rabatt på en kärlbehandling om ni anger mitt namn när ni bokar! Bra va?! På bilderna kan ni se hur ett av kärlen försvann direkt efter behandlingen. Puss på er

Friday I visited Stureplanskliniken and did my second treatment in removing vessels on my legs! I have had problems with it ever since I was in my late teens and it’s actually relatively easy to remove and improve. You can read more about how it works here. The treatment itself is actually relatively painless, and now afterwards I only have small bruises. It’s now been over a month and almost all of it is completely gone. Only a few bigger ones that still show a little bit. So worth it and I’m so happy that it worked so well! If you also want to get pretty summer legs all my readers gets a 500sek discount on a treatment if you enter my names when booking! How awesome is that!?! In the pictures you can see how it disappears directly after treating it. xoxo

foreEfter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • […] om att jag behandlat kärl på benen på Stureplanskliniken? Om inte kan ni läsa det här och här. I torsdags korrigerade vi de sista små jäklarna och jag har liksom fått helt nya ben! Jag är […]

    LEGS - Susanne Barnekow 2016-04-25 17:43:46 http://susannebarnekow.se/2016/04/legs-2/
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!