Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IN MY BJÖRN BORG

I lördags tog jag lite bilder(eller min kille gjorde) på mig i träningskläder från Björn Borg då jag har ett litet samarbete med dem. Använde ett väldigt inzoomat objektiv på min kamera och det blir sån skillnad på bilderna, sen skadar det inte heller när man har så bra ljus. Min skugga ser helt sjuk ut haha – som en alien med spetsiga tuttar och ett ekolllon till huvud. Den andra ser ut som en spion med pottfrilla.

Saturday I took some pictures (or my boyfriend did) of me in workout clothes from Björn Borg, because I have a cooperation with them. I used a very zoomed in lens on my camera and it makes such a difference in the pictures, then the awesome lighting doesn’t hurt either. My shadow looks absolutely sick haha as an alien with pointy titties and an acorn as a head. The other looks like a spy with a weird haircut.

IMG_6700 kopiaIMG_6703 kopiaIMG_6702 kopiaIMG_6698

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Haha eller hur?! Så skumma skuggor haha! Tusen tack söta du:) kram <3

  Susanne Barnekow 2016-03-02 21:41:51
  Svara
 • Dock väldigt fina bilder <3

  Lisa 2016-03-02 07:17:41
  Svara
 • Hahaha verkligen spion med pottfrilla! Haha dör!

  Lisa 2016-03-02 07:16:54
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!