Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

READY FOR WEEKEND

Jag är så klar med den här veckan nu haha, vill bara att det ska bli helg så jag kan få stänga av och bara vara. Ska ligga i soffan och lusläsa senaste numret av Plaza Kvinna – som är så galet fint! Hur snyggt är omslaget?! Sen ska jag mumsa på bouncebollar, min favorit är mint chokladen som är gaaalet god! Och dricka en massa Yogi Te – älskar deras klassika Chai. Amen.

 I am so done with this week now haha, just want the weekend to start so I can just be. I’m planning on laying on the sofa and read the latest issue of the Plaza Woman – how pretty is the cover?! Then I’m gonna munch on bounce balls, my favorite is mint chocolate which is crazy delicious! And drink a lots of Yogi Tea love their classic Chai. Amen.

PLazakvinnanr3
De snygga armbanden kommer från CU Jewellery, mobilskal från Richmond & Finch och lurar från Urbanista.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!