Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BRIGHTER DAYS

Nu ska jag snart springa ut på stan och köpa ballonger! Vi har ett litet lanseringsmingel för vår nya portal(www.byou.se) i eftermiddag och vi behöver så klart ha lite ballonger att pryda lokalen med. Jag är så otroligt glad över att det är så ljust ute nu, älskar att solen skiner i vårt badrum på morgonen! Underbart! Även fast det fortfarande är ruskigt kallt ute:)

Now I’m soon off to go buy some balloons! We have a small event to launch our new blog portal(www.byou.se) in the afternoon and obviously we need to have some balloons to decorate with. I’m so incredibly happy that it’s so light outside now, love the sunshine in our bathroom in the mornings! So wonderful! Even though its still terrible cold outside 🙂

bathroombadrum

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!