Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ACO SOL

I går morse var jag på ett event för ACO solskyddsprodukter på Vass PRs härliga kontor på Sturegatan. Där presenterades nya produkter och lite information om vikten av solskydd. Jag vet att jag har tjatat på er tidigare men det är verkligen JÄTTE viktigt att använda solskydd. Solen orsakar skador på huden och utöver att den kan orsaka hudsjuksdomar så gör den stor påverkan på hur huden åldras. Viktigt att ni använder ett skydd med skydd för både UVA och UVB! ACO har en lång erfarenhet av solskydd och var tydligen först i världen med UVA-skydd.

Yesterday morning, I was at an event for ACO sunscreen products at Vass PRs lovely offices at Sturegatan. They presented new products and some information about the importance of sun protection. I know I‘ve been nagging at you earlier but it really is important to use sunscreen. The sun causes damage to the skin, and in addition that it can cause skin deceases it make a huge impact on how your skin ages. Important that you use a screen with protection for both UVA and UVB rays! ACO has a long experience of sunscreen, and was apparently the first brand in the world to use UVA protection in their products.

IMG_6623IMG_6625IMG_6622IMG_6626 IMG_6624

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!