Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BESTEST BREAKFAST

Om jag hade orkat köpa färska bär varje dag så skulle jag äta den här frukosten varje morgon! Det är en riktig hälsoboost! Utöver bären så består den av rostade surdegsmackor med kallrökt lax som är dränkt i citron och sen dricker jag te gjort på färskriven ingefära(som jag trycker in i en tesil), färskpressad citron och lite honung. Så jäkla gott!

 If I could remember to buy fresh berries every day, I would eat this breakfast every morning! Its a real health boost! Except for the obvious berries it contains of toasted sourdough sandwiches with smoked salmon which is drenched in lemon and then tea made from fresh grated ginger (which I press into a tea strainer), freshly squeezed lemon and some honey. So delishious!
IMG_6593

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!