Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SILK LASHES

Hej på er! Hur mår ni idag? Själv går det segt med sjudomen, fortfarande sjukt trött och dimmig. Har dock börjat jobba igen så hoppas att det släpper snart:) Som ni vet så håller jag på en bröllopsspecial för Plaza Kvinna och i förmiddags var jag på Bangerhead och testade en annan variant av fransförlängning hos härliga Tifony! De heter Silk Lashes och går att få väldigt tunna och naturliga. Tifony är väldigt duktig och kan varmt rekommendera henne både för fransförlängning men också för olika typer av hudvårdsbehandlingar. Om jag jämför med min andra fransförlängning som jag gjorde så gav det här en lättare och mer naturlig känsla. Vad tycker ni?

Hello! How are you today? I’m still a bit sick and tired. Have started to work again so hopefully I will get back my energy back soon enough🙂 As you know, I am making a wedding special for Plaza Woman and this morning I was at Bangerhead and Tifony and tested another variant of lash extensions! They are called Silk Lashes and are very thin and natural. Tifony is very talented and I can warmly recommend her both for eyelash extensions but also for different types of skin treatments. If I compare these with the other eyelash extensions I did it’s a lighter and more natural look.

IMG_6609

 

FÖRE/BEFORE:IMG_6598 kopiaIMG_6599 kopia

 

EFTER/AFTER:IMG_6600 kopia  IMG_6601 IMG_6607 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!