Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LONDON CALLING

Jag har ju glömt att berätta vad jag fick i alla hjärtans dag present av min älskling(var ju så satans sjuk när jag fick den haha) – en Londonresa! Har ju längtat sååå efter att få åka dit utan att jobba så det ska bli helt fantastiskt! Åker nästa torsdag till söndag och kan inte vänta 😀

I have forgotten to tell you what I got for Valentine’s Day from my love (I was so freaking sick when I got it haha) a visit to London! I‘ve longed so much after going there without working and I am too exited! Leaving next Thursday to Sunday and cannot wait 😀
Palace of Westminster from the dome on Methodist Central Hall v2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!