Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VITAMIN SPRAY

Jag fick de här vitaminsprayerna till redaktionen för ett par veckor sen och föll direkt! Varför inte spraya dina vitaminer – antingen i munnen eller på huden – istället för att svälja en tablett? Förutom att det är otroligt mycket roligare att ta sina vitaminer ska det vara ett effektivt sätt för kroppen att tillgodose sig dem. Framför allt när det sprayas i munnen då det transporteras via slemhinnorna direkt ut i blodet. Dom här sprayerna kommer från Nordic Health är 100% naturliga utan några tillsatser. Finns att köpa på naturligt.se och nu3.se. Vad tycker ni? Skulle ni byta mot det traditionella tabletten?

I got these vitamin sprays to the office a couple of weeks ago and fell for them in an instant! Why not spray your vitamins either in the mouth or on the skin instead of swallowing a tablet? Besides that it’s a much more fun way to take your vitamins it’s also an effective way to make your body absorb the vitamins. Especially when it’s sprayed in the mouth its fast transported into the blood stream. These sprays comes from Nordic Health and are 100% natural without any additives. In Sweden you can buy them at naturligt.se and nu3.se. What do you guys think? Should you switch the traditional tablet for these?
IMG_6490

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jaha vad spännande! Visste inte att man blir avslappnad av det, måste testa pronto!:)

    Susanne Barnekow 2016-02-23 19:45:11
    Svara
  • Jag har en variant av den där magnesiumoljan och tycker den är riktigt grym faktiskt. Man känner sig avslappnad väldigt snabbt

    Lovisa 2016-02-22 23:03:07
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!