Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TWEEZERMAN

Alltså jag älskar smarta verktyg som underlättar allt fix och trix som man håller på med. Framför allt när det är i miniformat och smart förpackat(är ju nästan perverst förtjust i saker som tar lite plats haha). Den här litte nagel-kitet är så jädra bra! Riktigt bra kvalitet på grejerna och allt man kan tänkas behöva när man ska få fina naglar. Älskar knipsaren!

I love smart tools, especially when it comes in miniature format and are smartly packaged (I’m almost perversely fond of things that are miniature haha). I love this litte nail kit from Tweezerman! Really good quality and everything you could possibly need to create nice looking nails!

IMG_6509IMG_6507IMG_6508

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!