Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOAP & GLORY

Det här härliga märket som heter Soap & Glory har tydligen precis blivit tillgängligt för leverans till Sverige via Boots.com. Jag blev alldeles kär i produkterna! Väldigt osvenska och roliga med intressanta dofter. Det här lip-plumping glosset är helt sjukt, det verkligen vibrerar i läpparna haha.

This lovely brand named Soap & Glory has apparently just become available for delivery to Sweden via Boots.com. I fell in love with the products! Very not-Swedish and fun products with interesting scents. This lipplumping gloss is totally sick, it really makes your lips vibrate haha.

IMG_6493IMG_6570 IMG_6494

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!