Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GETTING THERE

Mår lite bättre för varje dag…idag har jag i alla fall inte feber. Men är fortfarande riktigt hängig och hostig. Märker att det fortfarande är jättesvårt att jobba, kan inte fokusera och allt blir suddigt och jag blir snurrig i huvudet. Borde nog egentligen inte jobba alls men måste…den här helgen kommer bli riktigt lugn och trist. Det var dagens utrista sjukuppdatering haha

Feeling a little bit better every day at least I have no fever today. But I’m still very tired and have a cough. Noticing that it’s still very difficult to work, I cannot seem to focus, and everything becomes blurred and I get dizzy. I probably shouldn’t work at all but I HAVE to…this weekend will be really quiet and boring haha. Well, that was today’s super boring sick update haha

susanne

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Anna! vad gullig du är:) Jag är alltid väldigt noga med att tvätta och byta ut mina sminkverktyg och jag har varit lite extra noga nu när jag varit sjuk:) Kram på dig och tack söta <3

    Susanne Barnekow 2016-02-24 10:15:35
    Svara
  • Du må vara sjuk men ser strålande vacker ut ändå!Hur gör du med ditt smink när du målar dig när du är sjuk,tex läppstift,foundation mm?Tvättar du penslar och dyl extra noga?Slänger du något ibland,jag tänker på bakterier och så när man är sjuk?Man kanske inte börjar använda nya grejer precis när man känner sig risig…Svara när du orkar,krya på dig!Kram från Anna

    Anna 2016-02-20 17:47:42
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!