Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE FLU FROM HELL

Hej på er och herregud vilken vidrig influensa jag åkt på. Jag är fortfarande riktigt dålig med feber och hosta och undrar hur länge jag ska behöva må så här?! Jag har ju inte tid att vara sjuk nu! Det är jättejobbigt att bara sitta vid datorn så får göra det i omgångar när det inte känns som jag ska dö. Ska försöka lägga upp något annat än trista sjukuppdateringar på bloggen senare i eftermiddag:)

Hello guys! I have cached the flu from hell. I’m still really sick with fever and cough and I wonder for how long I have to feel like this?! I really don’t have the time to be sick right now! It’s really tough just using and focusing on my computer so I have to do it when I don’t feel like I’m about to die. So depressing haha. I will do my best to update the blog with something else than sickness later this afternoon:)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!