Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KARDASHIAN BEAUTY

Visste ni att Kardashians makeuplinje nu går att köpa i Sverige? Jag har testat några av produkterna – ett rouge, en bryngel, en mascara och en kajalpenna. Tyvär var det ingen av produkterna som imponerade på mig, den jag gillade bäst var bryngelen som blir fin om man använder den försiktigt(blir lätt färgade ränder annars). Sen gav rouget en fin skimrande färg och mascaran var ok. Kajalpennan var ganska kladdig i konsistensen och blev snabbt trubbig och svårjobbad. Sen tycker jag faktiskt att de kunde ha lagt ner lite mer energi på förpackningarna.

Did you know that Kardashian’s makeup line is now available for purchase in Sweden? I have tested some of the products a blush, a brow gel, a mascara and an eye pencil. Unfortunately, none of the products impressed me, the one I liked best was the brow gel that’s really nice if you use it carefully (it easily creates colored stripes otherwise). The blush gave a fine shimmering color and the mascara was ok. The eyeliner was pretty sticky in texture and quickly became blunt and hard to work with. In addition I think that they actually could have put a little bit more effort into the packaging.

 IMG_6503IMG_6482IMG_6505 IMG_6506IMG_6481

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!