Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VALENTINES

Uuuh jag har blivit sjuk! Väldigt länge sen jag mådde så här dåligt. Feber och hosta…så jag kommer tyvärr inte orka skriva så mycket mer. Hade egentligen tänkt lägga upp en massa inlägg idag som jag samlat på mig men det får vänta tills jag mår bättre helt enkelt. Hoppas i alla fall att ni har en underbar alla ♥-dag och att ni firar den med någon ni tycker om. Puss

Uuuh, I’m so sick! It was a very long time ago since I was this ill. Fever and cough … so sadly I will not be able to write much more than this. I had actually intended to put some new posts today but it will have to wait until I feel better. In any case I hope that all of you have a wonderful all -day and that you are celebrating it with someone you love. xoxo

valentines

Bilden är från fredag kväll/ the picture is from Friday night.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!