Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

URBANISTA

Jag gillar verkligen Urbanistas hörlurar som heter Ibiza och nu i februari lanseras dem i en ny färg, nämligen roséguld. Så fina! Älskar alla-hjärtans-dag temat på utskicket som de fyllt med en massa rosa och guldiga godsaker:)

I really like Urbanistas headphones called Ibiza and in February they are launching a new color – namely rosé gold. So pretty! Love the Valentine’s theme on the delivery which they filled up with a lots of pink and golden goodies🙂

Urbanista urbanista2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!