Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TJOOHOO

Då var det fredag och var fasen tog tiden vägen?…IGEN haha. Nu ska jag jobba lite och snart ska jag springa bort till kampsportslabbet och köra ett fyspass. Jag har verkligen kommit igång med träningen nu och det känns riktigt bra! Bionic en gång i veckan, kampsport 2ggr och i alla fall ett fyspass. Ungefär så…men jag skulle gärna få in ett yogapass också. Senare i eftermiddag ska jag bort till Bangerhead för en ansiktsbehandling och lite franssnack och ikväll ska vi ut och äta middag på Shibumi med våra vänner. Ska blir så skönt med heelg!

 
Now it’s Friday AGAIN and where did time go haha?! Now I have some work to do and soon I’m off  for a work out session. I have really kick started with my work out now and it feels so good! Bionic once a week, boxing 2 times and one cardio and one intense cardio work out...something like that… but I would love to push a yoga class into my schedule as well. Later this afternoon I am going to Bangerhead Studios for a facial and a some lash-talk and tonight we’re going out for dinner at Shibumi with our friends. Just loove the weekends!VODKA

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!