Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STELLA MAKEUP

Min vän Rebecca Stella lanserade ganska nyligen både en egen kläd- och makeupkollektion (HURRA!!) och jag har testat lite av hennes makeup. På bilderna ser ni vilka produkter jag använt och jag älskar Sculpt & Define Highlight & Contur kitet där jag faktiskt använde den mörkaste rostfärgade nyansen både på kinderna och som ögonskugga. Sen gillar jag highlighthern som var väldigt effektfull – den lade jag på käkbenen, i ögonvrån och under ögonbrynen. Concealern är väldigt härlig i konsistensen och är perfekt att använda under ögonen då den är väldigt fuktgivande. Jag gillar verkligen alla produkterna som finns att köpa här(klick!)

 
 My friend Rebecca Stella recently launched her own clothing and makeup line (YAY!!) and I have tested some of her makeup. In the pictures you can see what products I used. I love Sculpt and Define Highlight & Contur kit where I actually used the darkest rust colored shade on both cheeks and as an eye shadow. I also really like the highlighther which is very effectful I applied it on my cheekbones, in the inner corner of my eyes and below the eyebrows. The concealer is lovely in texture and is perfect to use under your eyes because it provides lots of moisture. I really like all the products and you can buy them here(click!)!

makeup2RS5RScontouringRebecca Stella4concealerrebecca

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!