Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BREAKFAST

Jag önskar att någon kunde servera mig den här frukosten nu så jag slapp gå och fixa det själv haha. Det var jag själv som slängde ihop den för ett tag sen och blir påmind om att jag måste rosta ny musli, det är verkligen överlägset godast!

I wish that someone could serve me this breakfast now and that I didn’t have to go do it on my own haha. I’m also reminded that I need to make some more homemade granola, it’s far more tastier than the ones you buy!

IMG_2611 (kopia)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!