Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GROWN ALCHEMIST

Igår var jag på en pressfrukost för Grown Alchemist! Det lanserades nyligen på den Svenska marknaden och innehållet är organiskt och naturligt. En av grundarna var där och talade kring märket och hade en intressant synvinkel på hur vår hud fungerar. Han sa bland annat att när vår kropp och våra celler möts av ingredienser som är onaturliga och därför inte kan kännas igen, så stressas den och det blir därmed en negativ påverkan på vår hud.  Det kan alltså trigga oxidation av cellerna och skapa fria radikaler(det som man precis inte vill ska hända i huden). Deras produkter ska i alla fall inte kompromissa mellan att vara naturliga och samtidigt aktiva och göra en skillnad i hudens utseende. Jag har bara känt lite lätt på dem nu men de verkar superhärliga än så länge:)

 Yesterday I was at a press breakfast for Grown Alchemist! It‘s recently launched on the Swedish market and the content is organic and natural. One of the founders was there and talked about the brand and had an interesting perspective on how our skin works. He said among other things that when our body and our cells are met with ingredients that are unnatural and can not be recognized it has a negative effect on our skin. It can actually stress and trigger the oxidation of cells and create free radicals (exactly what you don’t want to happen). In any case their products are not supposed to compromise between being natural and actually be active and make a difference in the skin’s appearance. I have just tried them out really quick but they seem super lovely so far 🙂

IMG_6355IMG_6360 IMG_6357IMG_6361IMG_6359 IMG_6358

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!