Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FETTISDAGEN

Hej och hå! Den här dagen har gått för snabbt som vanligt. Imorse var jag på en pressfrukost, sen hos tandläkaren, sen har jag haft jobbdejt på Diplomat med den här sötnosen. Nu måste jag springa och hämta ut ett paket som jag ska använda till ett jobb och sen ska jag boxas! Får se hur det går med det sistnämnda med tanke på att jag har DÖDENS träningsvärk efter fyspasset i söndags haha.

Howdy! This day has gone by too fast as usual. This morning I was at a press breakfast, then I went to the dentist and now I just came home after a job date at Diplomat with this cutie. Now I have to go and pick up a package that I have to use for a job and then I’m going boxing! We’ll see how the latter goes given that I have got the muscle soreness from HELL after my work out this Sunday haha.
 coffee2IMG_636322semla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!