Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW LASHES

Jag håller just nu på med en bröllopsspecial för Plaza Kvinna och en av sakerna som jag tänker kan vara en behandling att göra inför sin stora dag(och kanske efterföljande smekmånad) är en ögonfansförlängning. Jag är en rookie på just ögonfrsansförlängning och det finns lite olika typer av fransar tydligen men jag ska fördjupa mig i den saken. I fredags gjorde jag min första behandling hos söta Alexandra på Enchanting Eyes på Eriksbergsgatan 11. Det tar ca 2h och fransarna håller i regel i upp till 3-4 veckor innan man behöver fylla på. Alexandra satte ganska korta och raka fransar på mig(syntetiska, singelmetod med B-böj) för att jag vill ha ett naturligt resultat. Det är ju lite ovant men resultatet är lite som att ha mascara hela tiden och jäklar vad mycket snyggare han känner sig på morgon haha. Här kan ni läsa mer om salongen.

I am currently doing a wedding special for Plaza Woman and one of the things I think could be a good treatment to do before the big day (and perhaps also for the honeymoon) is an eye lash extension. I’m a real rookie and there are apparently some different kinds of lashes and methods you can use. This Friday I got my first treatment by sweet Alexandra at Enchanting Eyes on Eriksbergsgatan 11. It takes about 2 hours and the lashes usually lasts up to 3-4 weeks before you need to do a refill. Alexandra used fairly short and straight lashes at me because I wanted a really natural result. It feels a bit strange but the result is kind of like having mascara all the time and I do feel so much prettier in the morning hahah. You can read more about the salon here.

IMG_63375 IMG_63374IMG_63373 lashes

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!