Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

zzzzzzz

Herregud vad trött jag är nu! Jag har känt mig lite hängig i helgen, men ändå inte sjuk, och sen körde jag ju alltså VÄRLDENS jobbigaste(och roligaste) fyspass idag. Min kropp är helt mör och jag kommer nog få en sjuk träningsvärk imorgon haha. Efter träningen träffade jag upp ett par vänner och tog en kaffe i solen – så härligt! Nu ska jag slänga ihop lite middag och sen tror jag att jag kommer somna…zzzz. Imorgon ska jag upp tidigt och sitta på redaktionen hela dagen. Ha en underbar söndagkväll! <3

Damn it I’m so tired right now! I have been feeling a bit under the weather this weekend, but still not ill in any way, and today I had a really hard (and super fun) work out sessions. My body is completely exhausted and my muscles will most likely be incredibly sore tomorrow haha. Today I also met up with friends for a coffee in the sun – such a nice spring weather here in Stockholm today! Now I’ll throw together some dinner and then I think I will make it an early night… Tomorrow I’m working at Plaza Kvinna the whole day. Sweet dreams <3

sundays

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!