Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY BOX

Då var det söndag igen och jag har haft en sån lugn och skön helg än så länge. Snart ska jag dock springa iväg till Kampsportslabbet och köra ett fyspass(puh!). Jag har glömt att berätta om mitt besök på Beauty Box i förra veckan! Jag gjorde min andra permanenta hårborttagning med IPL(brazilian style) och även en skin booster behandling med Teosyal. Jag tycker redan att jag börjar se resultat på hårborttagningen, vissa ställen är lite mer envisa än andra bara. Men förstå hur skönt att inte behöva raka sig!! Längtar tills jag är klarbehandlad och sen skulle jag gärna vilja göra mina vader och under armarna. Även fast det tar några gånger så är det ju något du kan njuta av hela livet när det är klart. Gällande Skin Boostern så kändes det verkligen så skönt att tillföra lite fukt till min torra vinterhy som nu känns så mycket fräschare och finare! Ni kan läsa mer om vad en skin booster behandling är här. Vet ni vad, om ni själva skulle vilja testa på Skin Boosters, permanent hårborttagning eller någon hudföryngrande behandling så får alla mina läsare just nu 20% rabatt hos Beauty Box! Bra va?! Ange bara mitt namn vid bokning och här(klick) hittar ni till deras hemsida 🙂

 

Well now it’s Sunday again and I have had such a relaxing weekend so far. Soon, however, I‘m going to Kampsportlabbet for an intense work out session (phew!). I forgot to tell you about my visit at the Beauty Box last week! I did my second permanent hair removal with IPL (Brazilian style) and also a skin booster treatment with Teosyal. You can read more about what a skin booster treatment is here. It felt really nice to add some moisture to the skin and now it feels so much more fresh and radiant! You know what, if you would like to try a Skin Booster, permanent hair removal or any skin rejuvenation treatment, all my readers right now gets a 20% discount at Beauty Box! How great is that!? Just enter my name on reservation and here(click!) you can find their homepage 🙂

IMG_6292 (kopia)IMG_63052 IMG_63002

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!