Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE FALSIES

Jag har testat den här nya mascaran från Maybelline som heter The Falsies Push Up Drama. På första bilden har jag applicerat ett lager och på den andra två. Jag tycker att den är ok men resultatet blev tyvärr något för klumpigt för min smak. Den får betyg 2,5/5 av mig!

I have tested this new mascara from Maybelline called The Falsies Push Up Drama. On the first picture I have applied two layers and in the other two layers. I think it’s an ok mascara ok but unfortunately the result was slightly to clumpsy for my taste. It gets 2.5 / 5 stars from me!

IMG_62502IMG_62507 IMG_62505 IMG_62503IMG_62504

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!