Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FINALLY!!

Ja, äntligen så kan jag meddela vad jag har jobbar med så hårt och länge…nämligen en ny bloggportal nischad på skönhet! Den heter BYOU och ni hittar den här. Det är så klart en del som kommer korrigeras efterhand och nu är det ju en testperiod för att se så allt fungerar som det ska, det där med tekniken ni vet;) Men jag hoppas att det kan vara ett uppskattat tillskott till de bloggportaler som finns idag. Sen är jag så glad för de tjejer som valt att hoppa med på tåget, Lina Ekh, Moa Hedström, Erica Svensson och Ellinor Eriksson!! Visionen är att vår bloggfamilj ska växa och att vi ska göra en massa roliga, kreativa saker tillsammans! Om ni hittar buggar eller har synpunkter blir jag jätteglad om ni hojtar till. Hoppas ni ska gilla! Kram S

___________________________________

 
Yay, finally I can tell you what I’ve been working on for so long a new blog portal with a beauty focus! It’s called BYOU and you can find it here. Sadly it is only in swedish for the moment but I’m hoping that we will have time to do an english verison in the future:)  I‘m so happy about the girls who chose to join me on this journey, Lina Ekh, Moa Hedström, Erica Svensson and Ellinor Eriksson !! The vision is that our blog family will grow and that we will do a lot of fun, creative things together! If you find bugs or have any comments regarding the site I will be very happy if you gave me a holler. Hope you’re gonna like it! Hugs S

Byou

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!