Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRUE MYSTIC

Jag har testat den här nya mascaran från Lumene som heter True Mystic Volume. Jag gillar borsten som gör det lätt att komma åt och även de minsta strån och jag tycker även att resultatet blev fint – separerade med lagom volym. Ingen ”wow” – mascara men tycker ändå att den fyllde de flesta behov. På bilderna har jag applicerat två lager. Den får 3,5/5 i betyg av mig! Kostar 179 kr.

 

I have tested this new mascara from Lumene called True Mystic Volume. I like the brush which makes it easy to get even the smallest lashes and I also think that the result looks nice – separated with volume. Not a ”wow” mascara but I still feel that it filled most needs. In the pictures I have applied two layers. It gets 3,5/5  from me! Costs 179 sek.

IMG_5019 beforeafter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!