Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ZALANDO & PETRA

Alltså jag är så dålig på att ta bilder med andra människor när jag är på event. Tror att det är för att jag inte vill vara jobbig, trots att de flesta andra också bloggar och vet hur det är. Så nu har jag bara bilder på mig, kläder, accessoarer och maten haha. Det var i vilket fall som helst supertrevligt på Zalando och Petra Tungårdens lunch igår. Så god och nyttig mat med trevligt häng. Desserten var en raw food kaka som var sagolikt god! Mums! Min topp kommer från Asos.com och mina byxor från Zara.

So I’m so bad at taking pictures with other people when I’m at events. I think its because I don’t want to be bothersome, even though most people also have blogs. So now I just have pictures of me, some clothes and accessories and the food haha. Anyways,  I had a really nice time at Zalando and Petra Tungårdens lunch yesterday. The dessert was a raw food cake which was super tasty!! Yum! My top comes from Asos.com and pants from Zara.

IMG_62223 IMG_62224 IMG_62225IMG_62255 IMG_62226 IMG_62222

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!