Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEEL REPAIR

Har ni som jag torra hälar så här på vintern? Den här krämen från Excuviance är verkligen kanon för att råda bot på det problemet! Jag smörjer in ordentligt innan jag går och lägger mig och så blir de successivt mjukare för varje dag. Den är parfymfri vilket gör att den passar även de känsligaste hudtyperna. Kostar 299 och finns bland annat att köpa här.

 

Do you also suffer from dry heels during the winter? This cream from Excuviance is a really great remedy for that problem! I apply it before I go to bed and they become softer for every day I use it. Its fragrance free which makes it suitable for even the most sensitive skin types. Costs 299sek and you can buy it here.
IMG_6164 IMG_6165

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!