Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ESSIE

Så lyxigt det var att få manikyr av bästa Frida Selkirk igår! Hon är ju mästarnas mästare på naglar!! Jag valde en Essie-nyans som heter Sand Tropez (så snygg gråbeige nyans) som kommer från Sofie Fahrmans nagelackskollektion. Efter min lilla manikyrstund satte jag och Sofie oss ner och pratade skönhet. Ett riktigt trevligt måndagsavbrott! Nu har jag precis varit på Maria Nilsdotters visning och hos Zalando och Petra Tungården och nu måste jag jobba undan lite saker innan jag ska iväg och boxas ikväll. Ses snart! x

It was so luxurious to get manicures by the best Frida Selkirk yesterday! She’s like the master of nails!! I chose an Essieshade called Sand Tropez (such a stylish gray-beige shade) which is a part of Sofie Fahrmans nailpolish collection. After my manicure I sat down with Sofie and had a short beauty talk. A really nice Monday break! Now I have just been at the Maria Nilsdotter show at Zalando and Petra Tungården and now I have to get some work done before I’m going boxing tonight. See you laters! x

 

Esssie24EssieSofie Essie2 Frida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!